NobonetTint ColorPortal csoportSpace PlusgyermeksportvestaHotelinfó

NOL - Belföld

Kartellezésen kaptak négy lapkiadót

Több mint 2 milliárdos büntetést szabott ki a versenyhivatal a megyei napilap piac felosztása miatt.

Mégsem kell megismételni a polgármester-választást

A főváros XV. kerületében nem kell megismételni a választást azért, mert a polgármesterjelölt nemcsak az őt jelölő DK, hanem az indulását támogató MSZP, Együtt, PM, MLP és egy civil szervezet logóját is feltüntette a kampányplakátjain – mondta ki a Fővárosi Választási Bizottság. A Fidesz fellebbez.

Pezsdülhet a praxis-piac

Külön törvényben szabályozná az egészségügyi kormányzat az alapellátást – nyilatkozta a Népszabadságnak Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár.

Lázár János: Szeretnek bennünket Amerikában

Rég hangzott el ennyiszer a „barátság” kifejezés bizottsági meghallgatáson, mint Lázár János szájából az Egyesült Államok kapcsán. Volt, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy mondaton belül háromszor is kiemelte, hogy Magyarország barátja Amerikának, és most a barát segítségére van szükségünk. Az Egyesült Államokból való kitiltott személyek ügyben azonban nem történt érdemi előrelépés a nemzetbiztonsági bizottság meghallgatásán.

Klub Rádió

Sarkvidéki eredetű légtömeg közeleg!

Napközben gyorsan átvonul felettünk egy hidegfront, de még csak pár fokos lehűlésre számíthatunk. Szerdára virradóra egy újabb, nagyon erős front tör be, ami mögött sarkvidéki eredetű levegő zúdul majd be a Kárpát-medencébe. A jóidő órái meg vannak számlálva.

168 óra - Vélemény

Szép magyar leventék

Nem értem én az Európai Parlament kulturális szakbizottságát: miért nem akarja Navracsics Tibort oktatási és kulturális biztosnak?! Talán mert helyesli, hogy az iskolai olvasókönyv a hetedikeseken kísérletezik? Kiken kísérletezzen? Állatokon? Vagy mert igazságügyi miniszterként támogatta a visszamenőleges törvényhozást? Csupán azt az ortodox, a világtörténelemben sokszor bevált elvet követte, hogy akié a hatalom, azé a jog.

Jön a Nemzeti Egyetértés Rendszere

Azt állítja Orbán Viktor, hogy szeretné folytatni „az egyetértés politikáját.”

A Fidesz egyötöde

Azt állítja Orbán Viktor, hogy Magyarországon győzött az összefogás.

Lesz nemulass!

Aki ott volt, azt mondja, hogy ő, akinek a nevét sem vagyok méltó... szóval ő féktelen haragra gerjedt. És hogy fejek fognak hullani. Mert hogy annak a böszmének a csapatából is volt, akinek megvalósításra került a nyerési esélye.

Nem vívott ki kellő közbizalmat az ellenzék

Azon ritka pillanatok egyikének lehettünk tanúi a parlament hétfői ülésén, amikor Orbán Viktor szavai híven megfeleltek az igazságnak.

Origo

Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.

Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!

A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!

Storcz a realitások talaján maradna

Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.

A rablásnál szerzett fegyver buktatta le

Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.

Index - 24

Így lesz dögös Amerika kedvence

A vadiúj Ford F-150-est kétféleképp is megpróbálták érdekessé tenni a SEMA Show-ra, persze gyári támogatással.

Húzzuk szét a csatlakozót!

Olyan nincs, hogy ne tegyük keresztbe az S500 coupét. Így vagy úgy, de kiiktatjuk az ESP-t.

Enyésző V8, éjszaka a lőtéren és a teljes csend

Átvette birodalmát a tücsök, vagy mi a fenét is mondanak akkor, amikor a tetőig sáros városi terepjáró elhallgat végre a feketeség közepén.

Stop.hu

Nem gyilkosság áldozata lett a Hummeres gázoló

Nem gyilkosság áldozata lett az az osztrák férfi, aki két éve Hummer terepjárójával halálra gázolta Kenéz Imre motoros rendőrt - derül ki a Belügyminisztérium közleményéből, amelyet hétfőn jutattak el az MTI-hez.

A köztársasági elnök nem sok mindenről beszélt

A Demokratikus Koalíció szerint az államfő egy nagyon fontos kérdésben - a klímaváltozás ügyében - szólalt fel az Országgyűlés ülésén, de sok mindenről nem beszélt.

A jövőbeni gyermekmolesztálók ügye már nem évülhet el

A jövőbeni gyermekmolesztálóknak tudniuk kell, hogy cselekedetük nem évül el, a törvény teljes szigorával sújt le rájuk - mondta a Fidesz országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján.

Az ebola több mint egészségügyi kihívás

A Nyugat-Afrikában áldozatokat szedő ebolajárvány több mint egészségügyi kihívás - hangoztatta hétfőn magyar újságíróknak az uniós külügyminiszterek tanácskozásának alkalmával Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Orbán egy hamis, torz világban él

Példátlannak, lefegyverzőnek, "már-már a politikai sci-fi világába tartozó" fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz-KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor az önkormányzati választásokat értékelő rendezvényen.

Világgazdaság

Nem sietni, suhanni élvezet vele

A Grand Santa Fe mindössze egy felszereltségi csomaggal, motorral és váltóval érhető el, az extralistán pedig csupán két tétel szerepel

Kapcsolati zűr kerekek és volán között

Szerelési hiba miatt megszűnhet a kapcsolat a kormány és az út között, a Mercedes szerint nincs ok az aggodalomra, fokozatosan jelentkezik a hiba, időben lehet észlelni.br / Pár hete az Ope...

Mesterhármas: idén is a Ford motorja az első

Díj Zsinórban harmadszor nyerte el a Ford 1.0 EcoBoost motorja az Év motorja, vagyis az International Engine of the Year 2014 díjat, ráadásul a kék oválos turbómotor az 1,0 liter alatti kategóriába...

Képzési központot ad át a Siemens

Ma adja át a több mint 600 millió forintos beruházással létrehozott, modernizált képzési központját Budapesten a Siemens Zrt

Nincs monetáris szegénység

Az egyenlőtlenségek a legtöbb fejlett gazdaságban növekedésnek indultak a világgazdasági válság kirobbanása óta. Most az ultra laza monetáris politikát teszik felelőssé néhányan, amely újjáépítette ...

Blikk

Hamuból készült italt ihattak a gladiátorok

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/210474547795/u/53/f/632414/c/34559/s/3fa8401e/a2.htm"/a

Csábi helyén Mátyus

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/210474567973/u/53/f/632414/c/34559/s/3fa851df/sc/25/a2.htm"/a

Magyarok a kupában

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/210474559410/u/53/f/632414/c/34559/s/3fa859ac/sc/37/a2.htm"/a

Albérlők lakják Détárék házát

Telki — Kiadta albérletbe a Telkiben fekvő álomszép, háromszintes, ötszobás panorámás családi házát Détár Enikő (50) és Rékasi Károly (51).br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/210474573744/u/53/f/632414/c/34559/s/3fa80cf3/a2.htm"/a

150 milliót bukott Klapka 2 hektár földön

Budapest — Klapka György (86) jó üzletember, a „sz…rból is várat épít”, ahogyan mondja. Szívesen el is büszkélkedik zseniális üzleti húzásaival, jól jövedelmező ötleteivel, befektetéseivel. Kőbánya közepén lévő 2 hektáros földjével azonban nagyon ráfázott.br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/210474573743/u/53/f/632414/c/34559/s/3fa80cf2/a2.htm"/a

Hiradó

MNO

Egymillió évnyi száguldás 203 ezres sebességgel

Egymillió év múlva tér vissza a belső Naprendszerbe a C/2013 A1 (Siding Spring) üstökös, amely vasárnap este száguldott el a vörös bolygó közvetlen szomszédságában.

Nincs érintett kormánytag

Minden kétséget kizáróan cáfolható, hogy kormánytagok, államtitkárok, helyettes államtitkárok érintettek lennének az Egyesült Államok által elrendelt beutazási tilalom kapcsán – közölte tegnap Lázár János, miután a nemzetbiztonsági bizottság meghallgatta az ügyben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter az ülésen többször is hangsúlyozta: várják az Egyesült Államok magyarországi ideiglenes ügyvivőjének tájékoztatását a kitiltottak listájáról és a döntésük okáról. Egyelőre az derült ki, hogy hat érintett lehet.

Vizoviczki-ügy zárt ajtók mögött

Az eljárás során keletkezett minősített dokumentumokra tekintettel a Debreceni Törvényszék zárt ajtók mögött tárgyalja az éjszakai mulatóiról elhíresült Vizoviczki László nevével fémjelzett rendőrségi vesztegetési botrány büntetőperét, amely januárban kezdődhet – tudta meg a Magyar Nemzet.

Hosszú Katinkáék távozhatnak a Vasasból

A világ jelenleg legjobb úszónője, Hosszú Katinka és férj-edzője, Shane Tusup 2016. augusztus 21-éig áll szerződésben a Vasassal. Azonban ez a szerződés felbomolhat a közeljövőben.

Hatalmas kenyérrel ölelték körbe a nevezetességet

Egy óriási koulourit, azaz gyűrű alakú szezámmagos kenyeret sütöttek a helyi pékek az észak-görögországi Thesszaloniki egyik leghíresebb látványossága, a középkori Fehér torony köré.

168 óra - Itthon

Itt a döntés: Gyurcsányék örülhetnek

A Fővárosi Választási Bizottság (FVB) hétfő esti, nem jogerős döntése értelmében nem kell megismételni a XV. kerületi polgármester-választást, mert a benyújtott bizonyítékok nem támasztják alá a vélt jogsértést, azt, hogy a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje, Hajdu László megtévesztette a választókat. A tét az, hogy a DK bukja-e az egyetlen fővárosi polgármesteri székét.

Kitiltott magyarok: hat érintett van

Hat érintettje van az Egyesült Államok által korrupciógyanú miatt elrendelt beutazási tilalomnak, mind a hatan a kormány alkalmazottai vagy kapcsolatban állnak a kormánnyal – mondta André Goodfriend amerikai ideiglenes ügyvivő hétfőn Budapesten.

Csak a baloldal válthatja le Orbánt

Az önkormányzati választás másnapján kérdeztünk nyolc értelmiségit arról: hogyan tovább? Mi várható a baloldalon, mi lesz a jobboldallal? Bár ők különféle szempontok alapján elemzik a magyar belpolitikát, abban egyetértenek: a demokratikus ellenzéki szavazók vasárnapi szavazatukkal vagy elmaradt voksukkal megbüntették a baloldalt, illetve mindenkit, aki nem volt képes a kormánnyal szemben alternatívát mutatni. De elmondják azt is, szerintük hol a kiút az ellenzék mentális csapdájából.

Magyarország Ugandával került egy szintre

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap a magyar állampolgárok ellen elrendelt amerikai beutazási tilalom ügyéről írt hétfői számában. Stephan Löwenstein kiemelte, hogy a washingtoni vezetés intézkedése révén Magyarország „egy szintre került olyan államokkal, mint Oroszország és Uganda”.

Százmilliós tartozások a katasztrófavédelemnél

Az államkincstár összesítése szerint több százmillió forintot tesz ki a katasztrófavédelem különböző szerveinek tartozásállománya. A 168 Óra Online megkeresésére a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága (BM OKF) elismerte, vannak fennálló határidőn túli fizetési kötelezettségeik, de valamennyi szerv folyamatosan egyeztet a fizetési átütemezésről.

Sport Géza

Akkora gólt kapott a United, hogy majdnem kidőlt a kapu

Van Gaaléknak kétszer kellett egyenlíteni a WBA ellen, négy ekkora bombagól rég volt egy meccsen.

Federer szentélyében éltették Nadalt

Sarkazással menőzött, majd a lámpatartó állvánnyal bénázott a spanyol Bázelben. Ott jártunk.

Péniszdörgölésért kapott két hét közmunkát a Honvéd edzője

Hollandiában, még gyúróként tette helytelenül a dolgát Jasper Adrianus de Muijnck.

Metropol

A magyar média helyzete volt a téma az EP-ben

Az EBESZ médiaszabadság-képviselője szerint a médiatörvény öncenzúrára készteti a magyar újságírókat.

Meghalt a tatabányai buszbaleset fővárosba szállított sérültje

A nőt mentőhelikopter szállította Budapestre, miután egy menetrend szerinti csuklós busz ütközött össze vonattal hétfő délelőtt Tatabányán.

London korlátozza az Európai Unióból történő bevándorlást

A brit miniszterelnök intézkedéseket jelent be az európai uniós társállamokból Nagy-Britanniába érkező munkavállalók bevándorlásának korlátozására.

A kormány értetlenül áll az Egyesült Államok lépése előtt

Lázár János szerint nem vitatják az Egyesült Államok lépésének jogszerűségét, de segítséget kérnek ahhoz, hogy megismerjék az ügy hátterét.

Még olcsóbban tankolhatunk szerdától

A csökkentéssel a gázolaj literenkénti átlagára 399-404 forintra, a benziné 385-386 forintra mérséklődik.

HR Portal

Egyre aktívabbak az idősek

A legutóbbi népszámlálás adatai szerint 60 év felett is 170 ezren dolgoztak, írja a hír6.hu.

A produktivitást csökkentik a meetingek

Ha nincs világos céljuk, túl sok embert hívnak meg rá illetve túl sokan szervezik és túlzottan elhúzódik, akkor a legtöbb értekezlet nem javára, hanem inkább kárára válik a cégnek, írja a hvg.hu.

Barroso szerint súlyos hibát követne el a brit kormány a kvótával

Az Európai Bizottság leköszönő elnöke szerint Nagy-Britannia történelmi hibát követne el, ha a bevándorlás és egyéb európai uniós alapelvek megkérdőjelezésével magára haragítaná közép- és kelet-európai szövetségeseit.

Nagyobb megbecsülést a magyar munkavállalóknak!

A LIGA Szakszervezetek szerint a gazdasági válság leküzdése, és a megindult gazdasági fejlődés lehetővé teszi, hogy a Kormány nagyobb figyelmet fordítson a munkavállalók helyzetének javítására. Ugyanez következik a munka alapú társadalom építésének célkitűzéséből is.

Vonzó vagy sem Budapest a cégek számára?

A cégek már nem Budapestet, hanem inkább Varsót választják régiós központ létrehozására, véli Bod Péter Ákos közgazdász professzor. Ugyanakkor a miniszterelnök Milánóban pénteken azt nyilatkozta, hogy mindenki ilyen kiszámítható helyen szeretne befektetni, mint Magyarország, írja a Világgazdaság.

Info Rádió

Vízilabda BL-sorsolás: a két magyar csapat egymást is kaphatja

Kedden sorsolnak a vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében, kiderül, kivel játszik az OSC és a Szolnok a főtáblára kerülésért. Egymást is kaphatja a két magyar csapat.

Biztonsági gyakorlat miatt lezárják az M6-ost Bátaszéknél

Biztonsági gyakorlat miatt lezárják kedd este az M6-os autópálya C jelű alagútját Bátaszék és Véménd között - közölte a Mecsek Autópálya Koncessziós (MAK) Zrt. az MTI-vel.

Megfejtették az ausztrál vulkanikus tevékenység rejtélyét

Megfejtették az ötödik kontinens egyetlen aktív vulkanikus térségének rejtélyét az Ausztrál Nemzeti Egyetem (ANU) kutatói, akik eredményeiket a Geology című folyóiratban foglalják össze.

Szijjártó: nem szabad homokba dugni a fejünket

Az Egyesült Államokba, azt követően pedig Kanadába utazik Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter Washingtonban Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár-helyettessel tárgyal a beutazási tilalommal összefüggő diplomáciai konfliktusról. A budapesti ideiglenes amerikai ügyvivő hétfői közlése szerint 6 érintettje van az Egyesült Államok által korrupciógyanú miatt elrendelt beutazási tilalomnak.

Október 23. - Ünnepi műsorral emlékeznek a Magyar Színházban

Ünnepi műsorral emlékezik a Pesti Magyar Színiakadémia az 1956-os eseményekre kedden és szerdán a Magyar Színházban - közölte a teátrum az MTI-vel.

Portal Klub

Alory -Testi lelki stúdió

 
Marokkói stílusú, bensőséges és meghitt környezetben várjuk azokat, akik kényeztetésre, felüdülésre vágynak, keresik a béke és nyugalom szigetét, és akik számára a test-lélek harmóniája fontos.
alorylogo.jpg

Szépség és egészség kívül-belül”

Portal Klub kedvezmény 15%
Nincs még Portal Klubkártyája? Igénylejen ITT!

Tovább

VOSZ-BESZ – Kedvezményes Beszerzési Rendszer

   
voszbesz_logo.jpg A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének új szolgáltatása kézzelfogható előnyökhöz juttatja a magyar vállalkozásokat.

A szolgáltatás a VOSZ-BESZ Zrt-n keresztül valósul meg, és lehetővé teszi, hogy a szervezet – a tagság együttes vásárlóerejét kihasználva – a gyártóktól és szolgáltatóktól jelentős kedvezményeket kapjon.

Tovább

Transzferár nyilvántartás elkészítési határideje


A vonatkozó jogszabályi előírások alapján a szokásos piaci ár megállapítására vonatkozó nyilvántartás elkészítési határideje a társasági adóbevallás benyújtásának időpontjával egyezik meg.

A PORTAL Csoport kiemelt partnere
logo1.jpg
www.transzferartanacsadas.hu

Tovább

Micó Fogadó és Étterem

   
Hétvégi szállás akciónk: Töltsön el nálunk egy kellemes hétvégét!
Vacsorával 2 fő részére 10.000 Ft/éjszaka + ajándék egy üveg pezsgő!
 
fogadokinn.JPG etteremkiss.JPG
 
Portal Klubkártyával szállóvendégekenk 30% étterni kedvezmény!
Még nincs klubkártyád? Hívd tanácsadónkat +36/70-387-9108
   

Tovább

Black Coffee - Ahol az ősi Kína találkozik a modern tudománnyal

   
black.jpg Kizárólag prémium minőségű arabica feketekávét és 100%-ban organikus Ganodermát tartalmazó Organo Gold Gourmet Black Coffee egészen biztosan elcsábítja és felélénkíti az érzékeit.

Portal Klubkártyával kedvezményesen juthatsz hozzá!
 

Tovább

Portal Csoport

portal csoport logo.jpg
 
Velünk előrébb juthat! Ügyfeleket, vásárlókat, új üzletet, partnereket szerezhet!
 
A PORTAL Csoport akarni és tenni képes vállalkozókat tömörít egységbe és igényes vásárlókat hoz Önnek! Olyanokat, akiknek fontos a minőség jó áron. A bizalomra építünk!

Több mint 3000 partner országosan.

Tovább

Portal KlubwebbikeRési-K KftPortal csoportvestaHotelinfóNobonet