NobonetTint ColorPortal csoportSpace PlusgyermeksportvestaHotelinfó

NOL - Belföld

Összevonják a négy közmédiumot

A Duna TV Zrt.-be vonják össze a közmédiarendszeren belül eddig még külön egységként működő MTV Zrt.-t, a Magyar Rádió Zrt.-t és az MTI Zrt.-t. Ezt javasolja a Fidesz két parlamenti képviselője a parlamentnek kedd este benyújtott törvényjavaslatban.

„A lopás akkor is lopás, ha törvényt hoztok róla” – ezrek az új magánnyugdíj-lenyúlás ellen

Varga Mihálynak küldenének tiltakozó levelet, december elejére pedig újra tüntetést szerveznek a megtakarításaik lenyúlása ellen demonstráló magán-nyugdíjpénztári tagok.

Kósa, a nagy magyar túrázó

Annyi biztos, hogy valaki nem mond igazat,  Kósa Lajos és a debreceni tévé illetékesének közlése ugyanis ellentmond egymásnak. A Bors kedden arról számolt be, hogy a fideszes politikust a közpénzből működő debreceni tévé több munkatársa is elkísérte új-zélandi túrájára.

Kiszipolyozza az embereket a Miniszterelnökség

Tízórás munkarendre állhat át a Miniszterelnökség után több minisztérium, illetve háttérintézmény is – írta a Magyar Nemzet. A Lázár János vezette tárcánál a munkatársak többsége a lap értesülése szerint elfogadta az új munkarendet, ugyanakkor több, gyermekes munkavállaló felmondott, mert nem tudta vállalni az új feltételeket. Helyüket állítólag olcsóbb, fiatal munkaerővel töltötték be.

Klub Rádió

168 óra - Vélemény

A helyzet komikuma

Fejlődés: Az elavult műveltséget kiszorította a korszerű műveletlenség.

Na, akkor vette elő a fejszét

Békés Tamás nagy fába vágta a fejszéjét. Először akkor, amikor elhatározta, hogy vidékre költözik. Nem messzire persze, csak iramodásnyira, ide Petnefalvára.

Szijjártó – félre

Orbán nem azt mondta, hogy vegyünk példát Oroszországtól, Törökországtól és Kínától, hanem csak azt, hogy érdemes tanulmányozni, miért olyan sikeresek ezek az országok.

Új hang

Mely örömteli fejlemény, hogy a hírek szerint a honi teremlabdarúgás aranylábú fiai bekapcsolódnak a külügyes teendők intézésébe. Hát, ha valahol, a diplomácia terén nyilván elkél egy jó kis alagútcsel, sőt pláne egy esernyős trükk.

Egy komolytalan fecni

Csak a rend kedvéért szögezzük le, hogy amikor a nyilvánosság szeme láttára először rettentően megdöbbentek, azt is csak eljátszották. Hiszen az alapinformációt, miszerint több vezető kormányzati tisztségviselőt az Egyesült Államok külügyminisztériuma beutazási tiltólistára tett, épp a nem is oly áttételesen kormányközeli Napi Gazdaság hozta nyilvánosságra.

Origo

Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.

Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!

A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!

Storcz a realitások talaján maradna

Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.

A rablásnál szerzett fegyver buktatta le

Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.

Index - 24

Otthon szénné égnek, Európában aláznak

Nem a Dortmund az első, ami otthon a kiesés elől menekül, a BL-ben meg aláz. Nagy nevek csinálták már a múltban is, összeszedtük a csodáikat.

Őrizetben az ukrán helyettes vezérkari főnök

Figyelmen kívül hagyta a titkosszolgálat jelzését, emiatt lelőttek egy gépet 49 katonával a fedélzetén.

Kigyulladt egy lakás Budaörsön

Egy embert tűzoltóknak kellett kimentenie a lakásból, sérült nincs.

Stop.hu

Két német katona maradványait találták meg a budai Várban

Két német katona földi maradványai kerültek elő kedden a budai Vár területén, a Dísz téren talált világháborús bomba és lőszerek mellett - közölte Töll László, a Honvédelmi Minisztérium (HM) Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztálya vezetője az MTI-vel.

Veszélyes anyagot találtak egy itthon is forgalmazott bébiételben

Atropin alkaloid jelenlétét mutatta ki a német élelmiszerbiztonsági hatóság egy svájci előállítású bébiételben, a gabonapépet Magyarországon már kivonták a forgalomból, de 26 dobozzal eladtak belőle - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden.

Felavatták a Szovjetunióba hurcoltak emlékművét Szerencsen

A gulágra elhurcolt és "málenkij robotra" kényszerített négyezer szerencsire és a környező települések lakóira, valamint arra a több százezer magyar állampolgárra is emlékeztet az az emlékmű, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város vasútállomása közelében avattak fel kedden.

Hétfőtől korlátozásokra készülhetnek a Budapest-Zágráb vasútvonalon

Pályafelújítás miatt korlátozásokra kell készülni a magyar-horvát közvetlen vasúti összeköttetésben: egy szakaszon pótlóbuszok szállítják a Budapest és Zágráb között közlekedő Agram InterCity vonatok utasait december elsejétől több napon át - tájékoztatta a Mávinform kedden az MTI-t.

Pölöskei Gáborné: Magyarország sikere az oktatásban rejlik

A kormány rendkívüli erőfeszítéseket tesz az oktatásban, mert ebben rejlik Magyarország sikere - hangoztatta a köznevelési intézményrendszer fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár a Fővárosi Pedagógiai Napok megnyitóján, kedden.

Világgazdaság

Gátak az energiaunió előtt

Sokak szerint egy bankunióhoz hasonló energia-formáció létrehozása lenne a helyes a jelenlegi ellátás-biztonsági problémákra Európában. Ám a tagországok csak abban értenek egyet, hogy mindenki a saját energiapolitikáját akarja követni. Hegedűs Miklós szerint az energiabiztonság-növelő beruházásokban is csak egy biztos: ki kell fizetnünk őket.

Év végére működik a takarékok betétvédelmi rendszere

A Takarékbank igazgatósága november 21-én újabb 27 takarékszövetkezetre vonatkozóan bocsátotta ki az integráció egységes kockázatkezelési szabályzatait. A döntés értelmében a Takarékbank, a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete (SZHISZ) és immár 76 hitelintézet ezentúl egyetemlegesen felelnek egymás kötelezettségeiért – közölte lapunkkal a Takarékbank.

Bíznak Juncker csomagjában

Bizakodásának adott hangot az üzleti szféra érdekképviseleti testületeit tömörítő brüsszeli ernyőszervezet, a BusinessEurope főigazgatója a Jean-Claude Juncker által tervezett, 300 milliárd eurós beruházási csomaggal kapcsolatban.

Kihasználatlan lehetőségek az egészségügyi ellátási láncokban

A kockázatok, a szabályozás és az árnyomás tartja vissza az egészségügyi iparág vezetőit a kiaknázatlan lehetőségektől. Ezek egyike az új értékesítési csatornák szerepének növelése.

A németeknél visszatért, a világban romlott az üzleti bizalom

PBIZALOM Meglepetésre visszatért az üzleti bizalom Németországban, legalábbis az Ifo gazdaságkutató indexe szerint. A hétezer vállalatvezető megkérdezésével összeállított hangulat index hét hóna...

Blikk

89 éve kelt egybe Anglia legidősebb házaspárja

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/211598035073/u/53/f/632414/c/34559/s/40d64c3e/sc/31/a2.htm"/a

Szövetség a mutyi ellen

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/211598004142/u/53/f/632414/c/34559/s/40d62e75/a2.htm"/a

Önzetlenebbek vagyunk, mint hittük

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/211597939332/u/53/f/632414/c/34559/s/40d5fc57/a2.htm"/a

Lionel Messi gólrekorder lett

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/211598003465/u/53/f/632414/c/34559/s/40d5ea28/sc/12/a2.htm"/a

Ukrajnába utazik a NATO egyik főparancsnoka

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/211598003464/u/53/f/632414/c/34559/s/40d5ea30/a2.htm"/a

Hiradó

MNO

Nagyon úgy tűnik: nem lesz videóbíró

A labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB nem támogatja a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökének a javaslatát a videós visszajátszások tesztelésének megkezdéséről.

A devizahitelek végnapjai

Lezárult a túlburjánzott lakossági devizahitelezés kezelésére indított kormányzati intézkedéssorozat. Az Országgyűlés tegnap megszavazta azt a törvénymódosítást, amely a jövő év elejétől automatikusan forintosítja a fogyasztói jelzálogkölcsön-szerződéseket. Elfogadták az ügyfelek tájékoztatásáról és a tisztességes kamatok meghatározásáról szóló fair bank törvényt is.

Lélegeztetőgépre teszik az Andrássy úti palotát

Megkezdték kedden annak a védőszerkezetnek az építését, amely a nyáron tűzkárt szenvedett Andrássy úti házat fogja védeni a további pusztulástól.

Veszélyes anyagot találtak a bébiételben

Atropin alkaloid jelenlétét mutatta ki a német élelmiszer-biztonsági hatóság egy svájci előállítású bébiételben, a gabonapépet Magyarországon már kivonták a forgalomból, de 26 dobozzal eladtak belőle – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden.

Óriási pénzeket kaszál az Iszlám Állam a váltságdíjakból

Az Iszlám Állam nevű szélsőséges szunnita szervezet idén már hozzávetőleg 35-45 millió dollárra tett szert az elrabolt személyek után fizetett váltságdíjból – közölték az ENSZ szakértői az AP amerikai hírügynökség tájékoztatása szerint.

168 óra - Itthon

Kritikus menesztések

Az egyik legismertebb honi színikritikus. Korábban a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán a Színházi Tanszék vezetője volt. Működése idején a színházi szakma legjobbjai tanították a színészhallgatókat. Vidnyánszky Attila kaposvári felbukkanását követően kidobták állásából, nem sokkal azután, hogy tanszékvezetői megbízatása lejárt. Munkaügyi bírósághoz fordult, jelenleg perel.

„60 ezren maradtunk, nem hagyjuk magunkat!”

A 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoport 6 órától tüntetést tart a megmaradt magánnyugdíjpénztárakat is ellehetetlenítő törvényjavaslat ellen. Körülbelül 1500-an gyűltek össze kedd este a fővárosi József nádor téren, aztán továbbvonultak a Kossuth térhez.

A cinikus politika áldozatai

A kormány a jövőre jelentősen csökkenteni akarta az alapítványi iskolák támogatását. De a tervezetet visszavonták. Meghátráltak, vagy időt akarnak nyerni az újabb megszorításokhoz? Úgy tűnik, a kormány az iskolarendszer olyan drasztikus átalakítására készül, ami Európában példátlan, és szembe megy minden uniós normával. a 168 Óra erről is kérdezte Radó Péter oktatási szakértőt. SÁNDOR ZSUZSANNA interjúja.

Zászlót bontott a korrupcióellenes szövetség

Az utóbbi idők nagy korrupciós ügyeit leleplező személyek – Horváth András, Hadházy Ákos, Vancsura István –, az olajügyeket feltáró Karancsi István és a Levegő Munkacsoportot vezető Lukács András, illetve Vágó Gábor ex-parlamenti képviselő részvételével új szervezet jött létre a korrupció ellen.

Orbán szemet huny a kockázat fölött

Orbán Viktor kitartóan támogatja a Gazprom terveit. November elején a magyar parlament megváltoztatta az energetikai törvényt, lehetővé téve koncesszióval nem rendelkező cégek számára is a gázvezeték működését – írja a Gazeta Wyborcza.

Sport Géza

Otthon szénné égnek, Európában aláznak

Nem a Dortmund az első, ami otthon a kiesés elől menekül, a BL-ben meg aláz. Nagy nevek csinálták már a múltban is, összeszedtük a csodáikat.

Man. City–Bayern, PSG–Ajax, Schalke–Chelsea a BL-ben

Pályán a Barcelona is, ahol Neymar csak kispados. A Maribor kezdőjében egy régről ismerős név. Két meccs már lement, de a java még csak most jön, kövesse online a Bajnokok Ligája történéseit!

Maradhat Curcic a szerb kispadon

Dick Advocaat helyett maradhat végleg.

Metropol

Messi megdöntötte Raúl rekordját, jól hajrázott a City

Lionel Messi lett a Bajnokok Ligája történetének legeredményesebb labdarúgója. A Mancity Agüero mesterhármasával legyőzte a Bayernt. Bajnokok Ligája összefoglaló.

El a kezekkel! - a magánnyugdíjukért tüntettek

A pénztárakat érintő kormányjavaslat ellen tüntetett a 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoport.

Ferguson a súlyos pusztítás nyomait viseli

A Brown család ügyvédjének kijelentése is olaj lehet a tűzre. A tűzoltók rendőrökkel mennek oltani. Bekameráznák a rendőröket.

Mérséklődött a népesség természetes fogyása

Több gyermek született és csökkent a halálozások száma is.

Kiűznék az oroszok a NATO-ból az USA-t

Az orosz duma elnöke szerint ha Amerika nem lenne NATO-tag, visszatérne a biztonság és stabilitás Európába.

HR Portal

Érettségi nélkül is cél lehet a felsőoktatás

Kompetenciamérést vezetnének be az egyetemeken, hogy nem megfelelő képességekkel ne lehessen bekerülni a felsőoktatásba, illetve a szakmunkásoknak is szeretnék biztosítani a bejutás, a továbbtanulás lehetőségét, nyilatkozta Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár a VS.hu-nak.

Megszűnik a Nemzeti Munkaügyi Hivatal

A kormányhivatali rendszer átalakításával bizonyos funkciók más-más minisztériumhoz kerülhetnek jövőre, értesült a VS.hu. Az átalakítás célja még nem egyértelmű, azonban a szociális kiadások megnyirbálása lehet mögötte.

Munkaidőben tessék ügyeket intézni!

December elsejétől a kormányhivatalok rövidebb ideig lesznek nyitva. Így többnyire munkaidőben lehet majd ügyeket intézni a kormányablakoknál, írja az Magyar Nemzet.

Rendetlen volt a munkás, megverték

Egy csatornatisztító munkás rendezetlenül hagyta a szerszámait a munkaterület körül, ezért egy férfi bántalmazni kezdte, hétfőn délután, Előszálláson, írja a duol.hu.

Gázszivárgás a Pickben, egy munkás megsérült

Karbantartási munkálatok zajlottak a Pick Szeged Zrt. üzemében, amikor egy hűtőgázt tartalmazó vezeték megsérült. Egy munkást szállítottak 24 órás megfigyelésre kórházba, írja a délmagyar.hu.

Info Rádió

Kigyulladt egy lakás Budaörsön - egy embert kimenekítettek a tűzoltók

Kigyulladt egy lakás Budaörsön egy négyemeletes lakóházban, a lakásban tartózkodó embert a tűzoltók menekítették ki - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Messi gólrekorder lett a Bajnokok Ligájában

Lionel Messi lett a Bajnokok Ligája történetének legeredményesebb labdarúgója, ugyanis kedden az APOEL vendégeként három góllal maga is kivette a részét a Barcelona 4-0-s sikeréből a csoportkör ötödik fordulójában.

Gabriel García Márquez archívuma a Texasi Egyetemre kerül

A Texasi Egyetem vásárolta meg a tavasszal elhunyt Nobel-díjas kolumbiai író, Gabriel García Márquez értékes archívumát az író családjától.

Elítélte a Lengyel Helsinki Bizottság a lengyel újságírók őrizetbe vételét

Nyilatkozatban tiltakozott kedden a Lengyel Helsinki Bizottság újságírók és fotóriporterek múlt heti lengyelországi őrizetbe vétele ellen. A sajtómunkásokat az országos választási bizottság székhelyén történt események tudósítása közben vették őrizetbe - áll a szervezet kedden Varsóban közzétett nyilatkozatában.

A futball szabályalkotói nem támogatják a videobíró bevezetését

A labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB nem támogatja a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökének a javaslatát a videós visszajátszások tesztelésének megkezdéséről.

Portal Klub

VOSZ-BESZ – Kedvezményes Beszerzési Rendszer

   
voszbesz_logo.jpg A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének új szolgáltatása kézzelfogható előnyökhöz juttatja a magyar vállalkozásokat.

A szolgáltatás a VOSZ-BESZ Zrt-n keresztül valósul meg, és lehetővé teszi, hogy a szervezet – a tagság együttes vásárlóerejét kihasználva – a gyártóktól és szolgáltatóktól jelentős kedvezményeket kapjon.

Tovább

Black Coffee - Ahol az ősi Kína találkozik a modern tudománnyal

   
black.jpg Kizárólag prémium minőségű arabica feketekávét és 100%-ban organikus Ganodermát tartalmazó Organo Gold Gourmet Black Coffee egészen biztosan elcsábítja és felélénkíti az érzékeit.

Portal Klubkártyával kedvezményesen juthatsz hozzá!
 

Tovább

Portal Csoport

portal csoport logo.jpg
 
Velünk előrébb juthat! Ügyfeleket, vásárlókat, új üzletet, partnereket szerezhet!
 
A PORTAL Csoport akarni és tenni képes vállalkozókat tömörít egységbe és igényes vásárlókat hoz Önnek! Olyanokat, akiknek fontos a minőség jó áron. A bizalomra építünk!

Több mint 3000 partner országosan.

Tovább

Portal KlubwebbikeRési-K KftPortal csoportvestaHotelinfóNobonet