pi mozgĂł_banner535x230.gif

Nobonet_banner_535x230.gif

Wittner.jpg

SG.jpg

PIIT.jpg

lipcsik.jpg

regitim.jpg

niva.jpg

molnarsport.jpg

easttrend.jpg

reklamprogram.jpg

kronax.jpg

hondimpex.jpg

alba.jpg

Rabakozi.jpg

Portalcsoport.jpg

zrinyi.jpg

okotek.jpg

tihanyine.jpg

iparnet.jpg

Intertoner.jpg

Thermo.jpg

 
NobonetTint ColorPortal csoportSpace PlusgyermeksportvestaHotelinfó

NOL - Belföld

Tájékoztatást vár Pintértől a nemzetbiztonsági bizottság elnöke

Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke levélben sürgős tájékoztatást kér Pintér Sándor belügyminisztertől a rá vonatkozó, külföldi szervezetek által történt lejáratási kísérletek nemzetbiztonsági vonatkozásairól.

Miből telik Orbán Ráhelnek 15 millió forintos tandíjra?

p style="font-weight: normal"Miközben a miniszterelnök zéró toleranciát hirdet a korrupcióra, veje sajátos közbeszerzéseken nyer milliárdokat. Itt a magyarázat, miből telik Orbán Ráhelnek 15 millió forintos svájci tandíjra, amire még a papa miniszterelnöki fizetése sem lenne elég./p

Belváros: Rogán bíróság elé menne

A belvárosi önkormányzatot azóta támadják, amióta én vagyok a Fidesz frakcióvezetője. A politikai hátsó szándék, a mindenáron való lejáratás kísérlete nyilvánvaló, mondhatni, kilóg a lóláb a lejárató közlemények és cikkek mögül - tudatta Rogán Antal.

Klub Rádió

Civilek az M0-s fizetőssé tétele ellen

Civilek tiltakoztak az m0 ás fizetőssé tétele ellen Szentendrén.

Átlépte a hétezret az ebola áldozatainak száma

Négy afgán foglyot engedtek vissza hazájukba az amerikai hatóságok a guantánamói amerikai katonai börtönből több mint tíz évnyi fogva tartás után - közölte az amerikai védelmi minisztérium.

Rogán védené volt kerülete igazát

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője kész arra, hogy a bíróság előtt is megvédje a korábban általa vezetett V. kerületi önkormányzatot a szerinte "nyilvánvaló rágalmakkal" szemben.

Szijjártó moszkvai látogatásáról tudna meg többet az LMP

Az LMP szeretné, ha Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyilvánosságra hozná következő moszkvai útjának célját.

Monok polgármestere megelőzte a VOSZ-t és a DK-t is

Négy, a vasárnapi nyitva tartás témakörét érintő kérdést nyújtott be Szepessy Zsolt volt monoki polgármester a Nemzeti Választási Bizottsághoz, írja a Népszabadság. Ez azt jelenti, hogy most 30 napig, amíg az NVB dönt a kérdések sorsáról, senki más nem nyújthat be ebben a témában népszavazási kérdést, így a Demján Sándor által vezetett Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége sem.

168 óra - Vélemény

Tehetsz róla? Tehetsz ellene?

Az elhíresült rendőrségi oktató videókkal kapcsolatban a két fenti kérdést külön kell választanunk, és külön kell megválaszolnunk is annak érdekében, hogy a szexuális bűncselekmények megítélésével és annak kezelésével kapcsolatban a helyes irányba fordulhassunk.

A Fidesz (hét)vége

Azt állítja Tuzson Bence, hogy az MSZP ma az egyetlen párt, amely szerint az üzleteknek vasárnap nem kellene zárva tartaniuk.

Fecniország

Azt állítja Orbán Viktor, hogy a kitiltásokkal kapcsolatban az amerikaiak egyértelmű nyilatkozatot tettek.

Nem csak az urizálás a gond

Pokorni Zoltán figyelmezteti a Fidesz-elitet, hogy hagyjon föl az urizálással. Pokorni egyike a mérsékelt, józan fideszeseknek, bár ezt nem mindig gondoltam így. Ő valószínűleg az maradt, aki volt, csak közben sokat változott a világ.

Szijjártó csúsztat

Azt állítja Szijjártó, hogy telefonon egyeztetett Putyin és Orbán a magyar–orosz energetikai együttműködés jövőjéről.

Origo

Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.

Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!

A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!

Storcz a realitások talaján maradna

Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.

A rablásnál szerzett fegyver buktatta le

Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.

Index - 24

Asztalitenisz: Jakab János nyerte a Generációk csatáját

Elbúcsúztatták a visszavonuló Tóth Krisztinát.

Tökéletes karácsonyi ajándék: Dragomán online dedikálja könyvét!

A fehér király és a Máglya szerzője, Dragomán György gondolt egy merészet, és Facebook-oldalán felajánlotta, hogy bárkinek dedikálja a könyvét, aki tőle ezt emailen kéri: "E-book esetében oda lehet tenni a könyv fájl mellé, ott lesz az olvasón a kézzel írt dedikáció, majdnem, mintha papír könyv volna.

Stop.hu

Ezt az öt számot kellett eltalálni

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Rogán a bíróság előtt védené az V. kerületi önkormányzatot

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője kész arra, hogy a bíróság előtt is megvédje a korábban általa vezetett V. kerületi önkormányzatot a "nyilvánvaló rágalmakkal" szemben.

A DK szerint ki kell vizsgálni az V. kerületi "ingatlanpanamát"

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint ki kell vizsgálni a fővárosi V. kerületi "ingatlanpanamát", a párt ezzel kapcsolatban már feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen - közölte Varju László, a párt elnökségének tagja szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Kötelező óvoda: családi pótlék elvonásával büntetnék a hiányzást

Jövő év szeptemberétől kötelező lesz hároméves korban óvodába adni a gyereket, 2016 januárjától pedig családi pótlék megvonásával büntetik, ha a gyermek 20 napnál többet hiányzik igazolatlanul az óvodából. Egyelőre se elegendő férőhely, se elegendő gondozói létszám nincs. A tervezet bevezetését férőhelyhiány miatt halasztották idén, a Magyar Óvodapedagógiai Egyesület szerint pedig rossz irány a szankcionálás.

Nyolcszáz hátrányos helyzetű gyerek vendégeskedett az országházban

Magyarországi és határon túli településekről érkezett mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű gyerek vett részt szombaton a Parlamentben az országházi gyermekkarácsonyon, amelyen Kövér László házelnök köszöntötte a vendégeket.

Világgazdaság

Ünnepi hajrá: napi harminc tonna édesség

A karácsonyi vásárlási hajrára időzítve új ostyagyárat adtak át Rétségon, ahonnan napi 30 tonna édesség kerülhet a boltokba. Olyanok is, amelyeket eddig nem ismertek itthon.

Kenyere azért bőven lesz az oroszoknak

Sok rossz hír után egy jó hír az oroszoknak: rekordközeli volt a búzatermésük. A kieső olajexport-bevétel egy részét ebből pótolhatják.

A lengyelekkel váltanák le az oroszokat az ukránok

Új gázvezeték építéséről írt alá megállapodást Ukrajna és Lengyelország. Ukrajna ezzel a vezetékkel szeretné magát függetleníteni az orosz importtól.

Felszámolják a selypi halálzónát

Állami pénzből számolják fel Selypen azt az azbesztszennyezést, ami az egykori cementgyár helyén van, és súlyosan veszélyezteti a helyiek egészségét.

Bedőlt a 18. bank

Az idén már a 18. bank ment tönkre az Egyesült Államokban, ahol a póruljárt betétesek kétszer annyit kapnak vissza, mint Magyarországon.

Blikk

Szokatlan időjárás az országban!

Erős villámlás és mennydörgés lepte meg az országot szombat este.br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/216443077347/u/53/f/632414/c/34559/s/41a51d35/a2.htm"/a

Pótlóbuszok közlekednek a 6-os villamos helyett a Petőfi híd

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/216443119509/u/53/f/632414/c/34559/s/41a4fae0/sc/15/a2.htm"/a

Elhunyt Lantos Ferenc

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/216443119508/u/53/f/632414/c/34559/s/41a4fae1/a2.htm"/a

Előzetesben a miskolci viszkis rabló

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/216443075562/u/53/f/632414/c/34559/s/41a539b4/a2.htm"/a

Bukás lehet a vasárnapi zárva tartás

br clear='all'/br/br/a href="http://da.feedsportal.com/r/216443075561/u/53/f/632414/c/34559/s/41a539b5/a2.htm"/a

Hiradó

Új gyógyszerrel állították meg a HIV-vírus terjedését laboratóriumban

Egy új kísérleti gyógyszerrel állították meg a szerzett immunhiányos betegséget, az AIDS-t okozó HIV-vírus terjedését egy amerikai laboratóriumban.

Tokaji Wine Boutique Étterem nyílt Torontóban

Az étterem egyben Magyar Borok Háza, így tíz neves magyarországi pincészet - köztük a Bock, a Tackler, a Wunderlich és a Mészáros - negyven különféle borát értékesítheti.

Szíriáról szóló értekezlet: Irán meghívásán még gondolkodnak

A szíriai ellenzék ellenzi Irán bevonását a megbeszélésekbe.

Az Etihad érdeklődik az Alitalia iránt

Olasz médiaértesülések szerint az Abu Dzabi-i székhelyű Etihad légitársaság érdeklődik a kényes pénzügyi helyzetben lévő Alitalia iránt.

A nagy füzet nyerte el a diákzsűri díját a Les Arcs Európai Filmfesztiválon

A Kristály Nyíl elnevezésű fődíjat Pawel Pawlikowski lengyel rendező Ida című alkotásának ítélte a nemzetközi zsűri.

MNO

Tóbiás mélyülő szegénységet lát, ha a jövőbe tekint

Az MSZP elnöke szerint a jövő évi költségvetés alapján tovább mélyül majd a szegénység az országban, ezért egymás segítésére van szükség.

Fele a tervezettnek a lengyel hiány november végén

A lengyel központi költségvetési deficit 52,1 százaléka volt az éves előirányzatnak a november végével záródott tizenegy hónapban.

168 óra - Itthon

Sátorban a Parlamentnél

„Kovács Tünde vagyok, 11 éve hajléktalan. 4 éve élek kunyhóban, előtte sátorban éltem. Azért vagyok ma itt, mert számomra elfogadhatatlan, hogy felelős, hatalmi pozícióban lévő emberek 2010 óta minden eszközzel büntetnek minket azért, mert szegények vagyunk és nincs hol laknunk.”– kezdte a beszédét az egyik felszólaló a Város Mindekié csoport által szervezett pénteki demonstráció egyik felszólalója.

Orbán Ukrajnáról

Semmi biztosat nem tudni arról, hogy talpra áll-e az ukrán gazdaság – mondta Orbán Viktor pénteken Brüsszelben. A miniszterelnök szerint az orosz gazdaság viszont újjászervezhető, ráadásul “az orosz devizatartalékok és az orosz katonai potenciál rendkívül erős”. Többen forszírozzák: a szankciók miatt károsult tagállamokat is kompenzálni kellene – mondta Orbán.

Zaklatott ünnepek?

Miért áll meg valaki rögtön a liftajtóban, amikor beszáll, miközben mögötte még többen is bejutnának a felvonóba? Miért hagyják üresen a villamos belsejét, és zsúfolódnak inkább az ajtóban? Egyáltalán: miért vagyunk zaklatottabbak ünnep környékén? Lehet-e védekezni a túltelítődéssel szemben? Minderről Dúll Andrea környezetpszichológust kérdeztük, aki arról is beszél: fiatal tudomány az övék, Magyarországon alig húszéves.

Ne add fel!

A szociológus végzettségű Derdák Tibor nemrég Prima-díjat kapott, négy évvel ezelőtt pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével is elismerték munkáját, melyet a hátrányos helyzetű roma fiatalok felzárkóztatásáért végez. Ma a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajókazán él. Itt alapította kollégáival az indiai jogászról, igazságügyi miniszterről, Dr. Ámbédkárról elnevezett iskolát, amely esélyt ad roma fiataloknak arra, hogy elvégezzék az általános vagy a középiskolát akkor is, ha már kihullottak a hivatalos oktatási rendszerből. A gimnáziumot a Dzsáj Bhím buddhista közösség tartja fenn.

Netadó: halott ötlet

Még említés szintjén sem lehet szó a netadóról – jelentette ki Deutsch Tamás, az internetről szóló nemzeti konzultáció szervezője. Két hónappal ezelőtt Deutsch még a legfontosabb feladatának tekintette, hogy kiderítse: hányan és milyen internetadó beveztését támogatták. Most már a netadó szó sem szerepelhet a márciusra tervezett nemzeti konzultáció kérdései között.

Metropol

2014 legdurvább sportsérülései

Az idei év nem csak a szemet gyönyörködtető és szórakoztató jelenetekről szólt a sport világában.

Ebola: meghaladta a hétezret az áldozatok száma

Túl csekély és későn érkezik a járvány által érintett nyugat-afrikai országoknak nyújtott segítség.

2014 hazai eseményei

Képes válogatás a legfontosabb idei történésekből.

Obama nem számít gyors változásokra Kubában

Az amerikai elnök péntek délutáni évzáró sajtóértekezletén azt mondta: Kubában még mindig egy olyan rezsim van hatalmon, amely elnyomja népét.

Idén sem lesz fehér a karácsony

December 24-én napközben akár 15 Celsius-fok is lehet.

HR Portal

Tréning vagy szervezetfejlesztés?

Létezik egy hagyományosabb és egy magasabb szintű megközelítése a munkatársak képzésének. Folytassuk a bevált programokat vagy próbáljuk meg a felmerülő problémák okait megtalálni és egy célt kitűzni, amit el kellene érni?

A középiskolások a lehetőségeket látják az EU-ban

Az EU munkahelyeket teremt, segít a fiataloknak külföldi tapasztalatokat szerezni, ráadásul jóval több támogatást ad Magyarországnak, mint amit a válaszadók hetven százaléka először gondol - derül ki egy kutatásból.

Elemzők: marad a kedvező trend a keresetekben

Marad a kedvező trend a keresetek esetében az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a legfrissebb adatokat kommentálva közölte: októberben már 22 hónapja tart a keresetek vásárlóértékének töretlen emelkedése.

Lázár János: Nemzetközi tanácsadó testület segíti a fejlesztést az erőműben

A kormány európai szinten elismert szakértők bevonásával, az Országos Atomenergia Hivatalon belül nemzetközi tanácsadó testületet fog létrehozni - mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Továbbra sincs bérmegállapodás a jövő évi bérekről

Továbbra sem született bérmegállapodás a szociális partnerek között a jövő évi bérekről, miután a kormányzat még nem válaszolt a szakszervezeteknek a bérmegállapodás feltételének tekintett kérésére, hogy tárgyaljon egyéb követeléseikről is.

Info Rádió

Lelőttek Franciaországban egy feltehetően iszlamista férfit

Megöltek francia rendőrök szombaton egy férfit az ország nyugati részén található Joué-les-Tours rendőrörsén, aki késsel támadt rájuk, miközben azt kiabálta, hogy Allah Akbar.

Elmosta az eső a 6-os villamost Budán

Pótlóbuszok közlekednek a 6-os villamos helyett a Petőfi híd budai hídfője és a Móricz Zsigmond tér között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán szombat este.

Sürgős tájékoztatást kér a belügyminisztertől a nemzetbiztonsági bizottság elnöke - a nap hírei

Feloldotta a kormány a nyári költségvetési zárolásokat. Felszámolják az azbesztszennyezést Lőrinci-Zagyvaszántó térségében.

Elhunyt Lantos Ferenc, Kossuth-díjas festőművész

Nyolcvanöt éves korában elhunyt Lantos Ferenc Kossuth-díjas festőművész, grafikus és művészetpedagógus, Pécs díszpolgára, akinek életművét állandó kiállítás mutatja be a pécsi Vasváry-házban - adta hírül a bama.hu hírportál.

Férfi vízilabda ob I - Idegenben győzött a Honvéd és az OSC

A Honvéd és az OSC magabiztos győzelmet aratott idegenben az E.ON férfi vízilabda ob I 11., idei utolsó fordulójának szombati játéknapján.

Portal Klub

Portal Csoport

portal csoport logo.jpg
 
Velünk előrébb juthat! Ügyfeleket, vásárlókat, új üzletet, partnereket szerezhet!
 
A PORTAL Csoport akarni és tenni képes vállalkozókat tömörít egységbe és igényes vásárlókat hoz Önnek! Olyanokat, akiknek fontos a minőség jó áron. A bizalomra építünk!

Több mint 3000 partner országosan.

Tovább

Portal KlubwebbikeRési-K KftPortal csoportvestaHotelinfóNobonet